Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Campionul Florin Ichim s-a căsătorit Meci de skandenberg şi declaraţie de dragoste pentru recuperarea miresei furate

ro

09 Nov, 2018 00:00 4396 Marime text

Florin Ichim
, campionul de skandenberg din Constanţa, s-a căsătorit, unindu-şi destinul cu cel al Elisabetei-Andreea (fostă Parască). După o relaţie care a început acum doi ani, tinerii s-a hotărât să facă pasul cel mare în viaţă. Au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă la Constanţa, după care au participat la cununia civilă la biserica „Sf. Maria“, iar ulterior, la Complexul „Diplomatic“, au petrecut ca-n poveşti alături de 130 de invitaţi.
 
„A fost foarte frumos. Nu ne aşteptam ca toţi invitaţii să se distreze atât de bine“, a declarat mirele, care a avut alături în acest moment important din viaţa sa şi colegi din skandenberg, precum Marian Rotaru (campion din Bucureşti) sau Denis Ionescu. Atmosfera a fost însufleţită de formaţia Costi Damian. „Casă de piatră! Multă fericire, sănătate şi iubire!”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi trei! Mulţi ani împreună vă doresc!” sau „Să fiţi fericiţi mereu!”, au fost trei dintre urările adresate mirilor. Florin şi Elisabeta-Andreea vor fi peste câteva luni părinţi, tânăra urmând a aduce pe lume o fetiţă.
 
Tinerii soţi au trecut la nuntă şi prin obiceiul furatului miresei, Elisabeta-Andreea fiind dusă la „London Pub“ de mai multe prietene. Cerinţele de răscumpărare au fost sportivo-romantice, lui Florin cerându-i-se să facă skandenberg cu Dan, un bun prieten de-al său, dar şi să-i facă o declaraţie de dragoste soţiei sale.
 
Citeşte şi:
 
Florin Ichim, antrenamente alături de campionul absolut, Sabin Bădulescu „Visul meu e să cuceresc titlul mondial la skandenberg“ (galerie foto)

Show de skandenberg, pe plajă, cu Radu Valahu şi Florin Ichim​

Florin Ichim - „E o premieră“ Campionii României fac skandenberg la Mamaia legaţi la ochi

Multiplu campion la skandenberg Braţul de fier al lui Florin Ichim l-a impresionat şi pe Radu Valahu (galerie foto)​

Portarul Farului este „băiat rău“ Fotbalistul Vlad Neagu a început filmările la producţia „Hidden Games“ (galerie foto)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii