Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Bucurie dublă Fotbalistul Vlad Rusu, la 30 de ani. Tatăl său e sărbătorit la o zi după el (galerie foto)

ro

27 Jun, 2020 00:00 3584 Marime text
  • Vlad Rusu a fost format la Palatul Copiilor din Constanța (antrenor, Ilhan Mustafa)
  • În Liga 1, atacantul a jucat inclusiv la Steaua și FC Viitorul
  • Familia Rusu este una eminamente sportivă, toți membrii ei fiind implicați în fenomen.
 

Moment special în viață pentru fotbalistul constănțean Vlad Rusu, în prezent la divizionara secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu, care a schimbat prefixul, împlinind 30 de ani.

În familia Rusu, una eminamente sportivă, toți membrii ei fiind în fenomen, luna iunie aduce aniversarea fiului și a tatălui, la o zi una de alta! Vlad e născut pe 22 iunie, iar Romeo pe 23 iunie, dar cu 27 de ani înainte, astfel că tatăl a împlinit acum 57 de ani. Ambii au fost sărbătoriți cu torturi, cadouri și cu dragostea celor apropiați. Vlad a primit un tort în formă de teren de fotbal, verde, de pe care nu au lipsit mingea și tricoul personalizat, pe care a fost scris „Vlad 30“. Peisajul a fost completat cu baloane-mingi sau baloane care au compus vârsta fotbalistului.
 

Se va căsători cu fosta gimnastă Hermina Dohotariu

Multe dintre surprizele care l-au așteptat pe jucător au avut-o ca „regizor“ pe fosta gimnastă Hermina Dohotariu, sufletul-pereche al lui Vlad, cei doi urmând a se căsători la anul. Nunta fusese programată inițial în acest an, pe 14 iunie, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap celor doi tineri, care au fost nevoiți să reprogrameze evenimentul. Mama lui Vlad este Magda Rusu, director al Clubului Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța și profesor de gimnastică ritmică la aceeași structură sportivă. Hermina este una dintre fostele sale eleve, tânăra având în palmares titlul de campioană națională (atât la junioare, cât și la senioare), dar și o clasare onorantă, cu echipa, la Campionatul European de junioare. Tatăl lui Vlad a practicat atletismul și voleiul, iar ulterior a activat și ca profesor de sport.
 

A marcat primul gol al FC Viitorul în Liga 1

Format la Palatul Copiilor din Constanța de antrenorul Ilhan Mustafa, Vlad Rusu a ajuns apoi la nivel înalt în Liga 1, jucând în prima divizie la Steaua, FC Viitorul și Petrolul Ploiești. Vlad evoluează ca atacant și este cel care a marcat primul gol al FC Viitorul în Liga 1, în meciul cu FC Brașov, scor 2-2, jucat pe 23 iulie 2012. În afară de Viitorul Pandurii Tg. Jiu și celelaltre trei formații, a mai jucat la Steaua II, FC Clinceni, Academica Argeș, KFCO Beerschot Wilrijk (Belgia) și Luceafărul Oradea.

Sursa foto: Facebook (Vlad Rusu)


Citește și:

Vlad Rusu, marcatorul primului gol al FC Viitorul în Liga 1. Vă mai amintiți meciul cu FC Brașov, de acum opt ani? (galerie foto)

Fotbalistul Vlad Rusu, din Constanţa, a semnat cu echipa belgiană Beerschot Wilrijk

FC Viitorul şi-a prezentat achiziţiile

Jucătorii lui Hagi au început cu optimism pregătirea Vlad Rusu - „Viitorul ar merita să iasă campioană” (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii