Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare emoționantă Andreea Bănică și fiica ei cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun” (video)

ro

05 Dec, 2020 18:03 3129 Marime text
  • Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun.
Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun.

Constănțeanca și-a invitat fanii să dea play videoclipului și să îi comunice părerea lor.

Presărate cu tradiții, cozonaci calzi, brazi împodobiți, miros de portocale și cântece de bucurie, aceste sărbatori de iarnă  ne reamintesc fericirea de a ne avea unul pe celălalt.  Veche tradiţie la români, colindatul dă mărturie despre felul cum înţelepciunea populară a ştiut să vestească, prin versuri, venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu.

Colindele româneşti sunt încărcate de frumuseţe şi duioşie, dar au, totodată, şi un puternic mesaj teologic. Prin vechimea lor, ele sunt un tezaur valoros al culturii şi spiritualităţii româneşti. Perioada pregătitoare Sărbătorii Naşterii Domnului este marcată de cântatul colindelor, ca modalitate de a vesti Întruparea Mântuitorului.
 

 În luna decembrie speram să fim aproape de voi și să răsune în casele voastre colajul nostru de colinde. Nu vă pot descriere în cuvinte cata bucurie m-a cuprins în momentul in care am ascultat varianta finală, în primul rând pentru ca Sofia cântă cu mine si ii simt in glas toata emotia si inocenta si, în al doilea rând, pentru ca ma teleporteaza în timp, in copilaria mea. Vă invit să dați play și să imi spuneti cum vi se pare.

Haideți să petrecem impreuna sărbătorile de iarnă!, a postat constănțeanca pe pagina sa de socializare.



Sursa foto-video: Facebook/ Andreea Bănică

Citește și: Andreea Bănică ne prezintă o rețetă de pizza, prietenoasă cu silueta (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii