Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebra Inna ne dezvăluie cum a cucerit-o rapper-ul Deliric (video)

ro

16 Nov, 2020 19:41 3895 Marime text
  • Deliric a fost invitat în daily vlogul Innei, Dance Queen's House.
  • Cu acest prilej, artista le-a arătat fanilor cât de bine gătește rapper-ul, mărturisind indirect că acesta a fost atu-ul care l-a făcut irezistibil, imagini puteți urmări în secțiunea Video. 
Constănțeanca Inna continuă să ne împărtășescă detalii din viața sa personală. Artista ne dezvăluie cum a fost cucerită de actualul iubit, rapper-ul Deliric, zis Toto.

Deliric a fost invitat în daily vlogul Innei, Dance Queen's House. Cu acest prilej, artista le-a arătat fanilor cât de bine gătește rapper-ul, mărturisind indirect că acesta a fost atu-ul care l-a făcut irezistibil.

Întregul episod ar putea fi considerat un tutorial de gătit, Deliric așteptând-o pe Inna în bucătărie. Acesta a gătit pentru ea o rețetă proprie, improvizată: cartofi la cuptor cu praf de usturoi din belșug și Deli'nuggets din năut, tofu, ovăz, ciuperci, fulgi de porumb, turmeric și multe alte condimente, care mai de care mai picante.

Deși cuptorul electric digital din bucătăria Innei i-a dat puțin de furcă, Deliric reușește să deslușească meniul de comenzi și să prepare ceea ce și-a propus.

Sursa foto-video: Youtube/Inna

Citește și: Celebra Inna ne arată cum se realizează machiajul ei preferat (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii