Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebra Inna ne arată cum se realizează machiajul ei preferat (video)

ro

12 Nov, 2020 20:39 2563 Marime text
Artista constănțeancă  a prezentat în cel mai recent episod din Dance Queen's House pașii principali în realizarea machiajului ei preferat.

"Astăzi am să vă arăt cum îmi face Anca machiajul meu preferat. Probabil ați observat, îmi place un anume tip de machiaj: ochi de pisicuță și buze nude. Dar astăzi facem buze roșii", a anunțat Inna.

Inna le povestește fanilor despre experimentarea cu diverse culori de ochi, de la roșu la verde fosforescent, mărturisind că, deși a încercat, nu reușește să realizeze un machiaj la fel de bine ca make-up artistul ei.


"Am învățat și eu foarte multe trucuri, dar niciodată nu-mi iese la fel de bine. Și Anca-mi spune: Da, da, e vorba de tine. Tu n-ai răbdare, tu vrei ca în 10 minute să-ți iasă. Nu, credeți-mă, am stat și o oră și tot nu mi-a ieșit", a mărturisit Inna.

  Inna ne prezintă apoi produsele de bază din trusa ei de machiaj, fără a menționa, însă, brand-urile de la care le-a achiziționat.

"De-a lungul timpului eu am folosit foarte multe iluminatoare. Am o trusă compusă din, cred, șase produse și vreo patru pensule. Nu știu să fac decât un singur tip de machiaj. Ăsta, pe care mi-l face Anca acum, puțin mai rău. În trusă am: un fond de ten, o pudră, culori de ochi am doar maro și negru, rimel, un anticearcăn, contur de buze nude și roșu, pentru că eu mă dau pe toată suprafața buzei cu contur.

De curând am început să folosesc bază de machiaj. Recunosc, iese mai bine machiajul dacă folosesc baza de machiaj."



Sursa foto-video: Youtube/ Inna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii