Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebra gimnastă Sandra Izbașa s-a căsătorit, de Crăciun, cu nepotul lui Ștefan Bănică

ro

28 Dec, 2020 06:43 3919 Marime text
 
  • Sandra Raluca Izbașa, cunoscută mai ales ca Sandra Izbașa, (n. 18 iunie 1990, București, România) este o gimnastă română de talie mondială

Gimnasta a postat imediat, pe pagina sa de Facebook, câteva imagini de la fericitul mesaj, și a scris și câteva cuvinte pentru fanii săi, după căsătoria cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică.
 
Iată, integral, postarea:  
 

"DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1.
 

Sandra Raluca Izbașa, cunoscută mai ales ca Sandra Izbașa, (n. 18 iunie 1990, București, România) este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri.

În concursul pe echipe de la Jocurile Olimpice din 2008, desfășurat miercuri 13 august 2008, Sandra Izbașa a obținut medalia olimpică de bronz alături de Gabriela Drăgoi, Steliana Nistor și Anamaria Tămârjan. În evoluția pe aparate, Izbașa a obținut medalia de aur la sol.

Sandra Izbașa a optat pentru cariera militară, în mai 2013 fiind înaintată la gradul de locotenent, prin ordin al ministrului Ministerului Apărării Naționale.
 
Foto: Facebook.com/SandraIzbasa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii