Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cel mai frumos «război»“ Înaintea meciului cu Gloria Buzău, rugbyştii de la Tomitanii Constanţa s-au relaxat la paintball (galerie foto)

ro

11 Oct, 2019 00:00 2501 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa susţine sâmbătă, 12 octombrie, meciul din etapa a şaptea a SuperLigii, întâlnind pe teren propriu Gloria Buzău. Partida se dispută, de la ora 11.00, pe stadionul „Mihai Naca“.
 
În clasament, Tomitanii ocupă locul şapte (ultimul), fără niciun punct, în vreme ce formaţia buzoiană e a şasea în ierarhie, cu cinci puncte. Etapa începe vineri, 11 octombrie, cu partida CSA Steaua - U Cluj (de la ora 15.00), în vreme ce sâmbătă se mai joacă partida CSM Ştiinţa Baia Mare - Dinamo (de la ora 11.00). Clasamentul complet este următorul: 1. Baia Mare - 23p, 2. Timişoara Saracens - 22p, 3. Steaua - 20p, 4. Cluj - 9p, 5. Dinamo - 9p, 6. Buzău - 5p, 7. Tomitanii - 0p. În runda precedentă, formaţia de pe litoral a cedat cu 7-69 (0-40) în fieful Timişoara Saracens. În Cupa României, Tomitanii au disputat la Constanţa restanţa din etapa a doua, cu U Cluj, gazdele impunându-se cu 29-28 (5-14).
 
În această săptămână, marea majoritate a lotului Tomitanilor a avut şi o ieşire de relaxare la un centru de paintball din Constanţa, lipsind doar şapte jucători, cei accidentaţi. „Angrenați în cel mai frumos «război»“, a sintetizat pe Facebook aventura de la paintball preşedintele clubului, Cristian Cojocaru, cel care şi pregăteşte echipa, după ce antrenorul sud-african Danie de Villiers şi-a dat demisia.
 
Potrivit Wikipedia, paintball este un sport la care jucătorii participă individual sau în echipă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule-proiectil din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă (denumite paintballs - bile cu vopsea). Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu aer comprimat, denumite marcatoare sau arme de paintball. Aceste marcatoare funcționează, la rândul lor, cu butelii (miniatură) de dimensiuni reduse, umplute cu aer comprimat, dioxid de carbon (CO2) sau azot sub presiune. La impactul cu un obiect, bila proiectată se sparge iar conținutul se împrăștie și marchează cu vopsea locul atins respectiv.
 
Sursa foto: Facebook (Cristian Cojocaru)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii