Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi de naştere a alergătorului Laurenţiu Cobzaru sărbătorită special. La ce eveniment a participat militarul (galerie foto)

ro

10 Oct, 2018 00:00 2542 Marime text
La împlinirea vârstei de 35 de ani, alergătorul gălăţean Laurenţiu Cobzaru a avut parte de cea mai specială zi de naştere din viaţa sa, participând la un eveniment caritabil în sprijinul copiilor care suferă de autism.
 
„Îmi dăruiesc ziua de naştere pentru autism“ a fost o cursă desfăşurată la Galaţi la care au participat peste 50 de persoane, iar la final s-au strâns 1.700 de lei pentru copiii cu probleme. Caporalul Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, care ia parte la numeroase întreceri de atletism, desfăşurate inclusiv pe litoral, face parte dintr-o familie cu patru fraţi, el fiind cel mai mare. Este născut în aceeaşi zi cu mezinul, Liviu, alături de care aleargă în echipa „Aşii alergării Galaţi“!
 
„Te invit la ziua mea! O voi sărbători într-un mod inedit, dar atât de firesc pentru mine! O voi sărbători alergând şi dăruind pentru copiii cu autism. Dăruieşte-mi efortul tău şi vino să alergăm împreună. În loc de cadouri, dăruieşte-mi o donaţie pentru copiii din Asociaţia «Şi noi suntem copiii voştri»! Darul tău îmi va aduce bucurie mie şi lor pentru că bănuţii vor fi folosiţi pentru o nouă excursie minunată. Voi oferi diplome de apreciere şi o îmbrăţişare mare“, a fost descris evenimentul.
 
„Este o mare, mare bucurie atunci când se întâmplă să ne petrecem ziua de naştere aşa cum ne dorim. Dar există mai mult decât atât: e atunci când prietenii aleg să petreacă în acelaşi mod cu tine, atunci când devin cu adevărat parte din ziua ta... pentru că se întâmplă să înţelegi clar că ziua ta poate fi cu adevărat prilej de bucurie pentru mai multe inimi la un loc. De ziua mea, am ales să fiu bucurie pentru copiii cu autism. Iar voi, cei care aţi fost lângă mine, aţi ales să îmi împliniţi dorinţa. Ceea ce vreau să vă spun de fapt este că sunt fericit. Şi vreau să vă mulţumesc cu toată inima. Împreună am reuşit să alergăm şi să dăruim 1.700 de lei. Nimeni nu a devenit mai sărac decât era ieri, dar probabil că toţi suntem puţin mai bogaţi în suflete. Vă îmbrăţişez sincer! Mulţumesc şi Asociaţiei «Şi noi suntem copiii voştri» (preşedinte, Aurelia Osmanaj), pentru sprijinul acordat acestui frumos eveniment“, a precizat Laurenţiu Cobzaru.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii