Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântărețul Nikolaos Papadopoulos „La revedere, Techirghiol, am ieșit din carantină!!!!“

ro

10 Jun, 2020 10:12 3209 Marime text
  • Îndrăgitul cântăreț Nikolaos Papadopoulos a anunțat, pe pagina sa de Facebook, cu mare bucurie ca a ieșit din carantină și a părăsit Sanatoriul-Balnear și de Recuperare-Techirghiol.
Nikolaos Papadopoulos a părăsit Sanatoriul-Balnear și de Recuperare-Techirghiol.

Îndrăgitul cântăreț Nikolaos Papadopoulos a anunțat, pe pagina sa de Facebook, cu mare bucurie ca a ieșit din carantină.
 

La revedere, Techirghiol, am ieșit din carantină!!!!

Sincer, mi-ar fi plăcut sa petrec aici o minivacanță, la o cura de nămol sapropelic, însă a a fost imposibil. Regulile carantinării presupun să stai doar în cameră, fără să iesi nici măcar pe hol!!!!

O cameraă celebră , prin care de-a lungul vremurilor au trecut mari oameni de artă și cultură! Oricum, la namol era închis!!!

Asa ca imi pare bine ca am plecat!!! Îi mulȚumesc doamnei directoare Roxana Almasan pentru că m-a găzduit în apartamentul celebrităților și doamnei bucătărese șefe, care m-a răsfățat atat cu o mâncare foarte bună!!!!

Ce bine e in libertate!!!!


Amintim că, în data de 06 iunie 2020, Nikolaos Papadopoulos și-a petrecut ziua la spital. Acesta s-a testat pentru COVID-19.

Îndrăgitul cântăreț Nikolaos Papadopoulos a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că și-a petrecut ziua de naștere... la spital! Artistului i s-a făcut rău și s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța. Acesta, pe lângă o imagine cu medicii care au avut grijă de el, a arătat că s-a testat și de COVID-19, însă rezultatul a ieșit negativ.

 Sursă foto: Facebook.com/ Nikolaos Papadopoulos

Citește și: Cântărețul Nikolaos Papadopoulos și-a făcut ziua la spital! Ce a pățit artistul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii