Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Britney Spears, „liberă" după 13 ani de tutelă (VIDEO)

ro

13 Nov, 2021 11:35 2329 Marime text
  • Cântăreaţa obţinuse deja câştig de cauză după ce tribunalul îl suspendase pe tatăl său din rolul de tutore, lucru pe care ea îl reclamase de mai multe luni.
După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis, în cursul acestei săptămâni, să-i redea controlul asupra vieţii personale lui Britney Spears, punând astfel capăt tutelei sub care s-a aflat cântăreaţa timp de de 13 ani, relatează agenţiile AFP şi EFE.

„Tutela asupra persoanei şi bunurilor lui Britney Spears încetează de azi complet. Aceasta este decizia tribunalului", a declarat judecătoarea Brenda Penny, responsabilă cu dosarul.


Cântăreaţa obţinuse deja câştig de cauză după ce tribunalul îl suspendase pe tatăl său din rolul de tutore, lucru pe care ea îl reclamase de mai multe luni.

Ea cerea, în primul rând, dreptul de a prelua controlul asupra vieţii sale personale şi anularea dreptului de tutelă deţinut din 2008 de tatăl său, care invocase tulburările psihologice manifestate de ea, scrie AGERPRES.

Britney Spears dorește să se emancipeze de sub tutelă pentru a se putea căsători cu iubitul său, Sam Asghari, pe care l-a întâlnit în 2016.



Sursă foto și video: Facebook.com/ Britney Spears
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii