Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bombardierul“ Ion Pascu este din Constanţa Cel mai tare luptător de MMA din România a devenit tătic (galerie foto)

ro

03 Apr, 2015 00:00 10259 Marime text
Cel mai bine cotat luptător de MMA din România, constănţeanul Ion Pascu, a devenit tătic. Soţia sa, Vasilica (originară din Techirghiol), i-a dăruit un băieţel, care a avut la naştere 3,300 kilograme şi a măsurat 49 de centimetri. Naşterea a decurs fără probleme, atât mama, cât şi bebeluşul simţindu-se foarte bine. Copilaşul va purta prenumele Matei Alexandru. Tatăl său este în culmea fericirii. „Sunt mândru şi fericit. Îi mulţumesc soţiei mele pentru această comoară. Vă iubesc pe amândoi!“, a declarat Ion Pascu.
 
Prietenii şi apropiaţii familiei Pascu sunt şi ei bucuroşi de fericitul eveniment şi nu mai contenesc cu mesajele de felicitare pe Facebook. Micuţul Pascu este văzut drept un demn urmaş al tatălui său, după cum o arată şi postările de pe reţeaua de socializare: „Felicitări pentru viitorul campion!“ (Sebastian Andrei Petre), „Să îţi trăiască! Cu siguranţă, va fi Bombardier ca tine“ (Marius Macaila), „Felicitări! Să fie sănătos şi puternic ca tine!“ (Mihai Chiţă), „Să vă trăiască şi să ajungă campion precum tata!“ (Ciprian Theodorus Ghiţă) sau „Felicitări! Să fie sănătos, să crească mare şi vânjos!“ (Ciprian Cărăuşu).
 
Musculosul Ion Pascu va împlini 33 de ani pe 18 aprilie, iar la începutul lui 2015, a devenit luptător al promoţiei Superkombat. Ion a început sportul la Constanţa, la vârsta de zece ani, când a mers la lupte libere, primul său antrenor fiind regretatul Ioan Bărbătei. Este multiplu campion şi medaliat la acest sport, pentru care concurează încă la CS Farul Constanţa (antrenor, Vasile Duşu, cel cu care a lucrat la lupte, după Bărbătei). Ion Pascu locuieşte de câţiva ani în Bucureşti şi a început MMA la 25 de ani. A ajuns în scurt timp în elita luptelor în cuşcă, participând şi la gale profesioniste, atât în ţară, cât şi în străinătate. A practicat însă şi alte sporturi de contact: kickboxing, brazilian jiu-jitsu şi whu-shu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii