Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bine ai venit acasă, îngerașule!“ Emily Burghelea, din Constanța, a născut după un travaliu de 24 de ore. Ce au spus medicii

ro

11 Apr, 2021 10:17 2712 Marime text
  • După un travaliu de 24 de ore, artista Emily Burghelea a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase.
  • Medicul a precizat că fetița seamănă cu tatăl.
Momentul mult așteptat de constănțeanca Emily Burghelea și soțul ei, a sosit.

După un travaliu de 24 de ore, artista a dat naștere unei fetițe. Vedeta a ținut legătura cu fanii ei pe Instagram și le-a povestit prin ce a trecut.

Vedeta și-a ținut sarcina secretă și a anunțat la începutul anului, când era în luna a șaptea. „O să fim părinți! SURPRIZĂ!!!“, a scris atunci constănțeanca pe una dintre rețelele de socializare. Tot atunci a postat o imagine în care purta o rochie portocalie mulată, pentru a-și etala burtica de gravidă.

24h a durat travaliul însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viață mea.

A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu exista pe pământ. Ne uităm una la alta cu atâta pasiune! A fost atât de puternică!

A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți că doamna dr. a spus că seamănă cu @iubitul_lui_emily., scria ieri, Emily într-o postare pe Instagram.





Sursa foto: Instagram/ emilyburghelea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii