Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aylin Cadîr, mesaj de 1 Martie pentru toate femeile (video)

ro

01 Mar, 2021 21:23 2111 Marime text
  • Aylin Cadîr citește un pasaj din romanul “Lapte negru” (Editura Polirom 2012, traducere de Ada Tanasă), o carte în care personalitatea unei femei se divizează într-un harem de personalități distincte, în vocile cărora ne recunoaștem fiecare propriul harem.
Constănțeanca Aylin Cadîr le-a transmis tuturor fanelor un mesaj cu ocazia veniri primăverii, prin intermediul unui video postat pe contul ei de socializare.

Aylin le urează la mulți ani femeilor și urează un bun venit primăverii. Cu această ocazia, acesta citește un pasaj din romanul “Lapte negru” (Editura Polirom 2012, traducere de Ada Tanasă), o carte în care personalitatea unei femei se divizează într-un harem de personalități distincte, în vocile cărora ne recunoaștem fiecare propriul harem.


#otinutasiuncitat ep 3.

 Hashtagu meu simpatic care îmbină trivialul feminin cu profunzimea literară… azi, de 1 Martie, mă întorc la Elif cea de toate zilele, la romanul ei “Lapte negru” (Editura Polirom 2012, traducere de Ada Tanasă), o carte în care personalitatea unei femei se divizează într-un harem de personalități distincte, în vocile cărora ne recunoaștem fiecare propriul harem.

Citatul aparține Doamnei Derviș, desigur, și este despre renunțarea de sine, sau așa ceva. Înțelegeți voi mai bine.

La mulți ani dragi femei și bine ai venit primăvară., este mesajul postat pe contul contănțencei de Instagram.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii