Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au petrecut la Neptun Festivitate de final de an pentru fotbaliștii de la Poseidon Limanu - 2 Mai și Oportun Mangalia

ro

17 Dec, 2019 00:00 4992 Marime text

Fotbaliștii echipei de Liga a 3-a Poseidon Limanu - 2 Mai și cei ai formației Oportun Mangalia (care joacă în campionatul județean de veterani, Liga Old-Boys) au participat laolaltă, la Crama Murfatlar Neptun, la petrecerea de final de an, care a marcat un sezon reușit.
 
Deși nou promovată în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, Poseidon este echipa cea mai bine clasată dintre cele trei reprezentante ale județului Constanța, după turul de campionat. Cu 20 de puncte, formația pregătită de Cristi Petcu și Edinci Cogali se află pe locul nouă, având șase victorii, două egaluri și șapte eșecuri, golaveraj 27-28.
 
„Am avut un an reușit. Sigur, se putea și mai bine, dar, pentru o nou promovată, ne declarăm mulțumiți de ce am realizat. Pe lângă cele 20 de puncte acumulate până acum, am pierdut vreo opt la mustață. Pentru acerst sezon, avem ca obiectiv menținerea în campionat și clasarea în primele zece echipe. În pauza de iarnă, vrem să mai aducem câțiva jucători. Reunirea lotului este programată la mijlocul lunii ianuarie 2020“, a declarat Erdinci Cogali, care este și manager al clubului Poseidon. La întâlnirea de final de an a participat și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Sursa foto: Facebook (Claudiu Pîrvulescu)
 
Citește și:
 
În Liga a 3-a, Poseidon Limanu 2 Mai a învins în deplasare Axiopolis Cernavodă

Oportun Mangalia, victorie în deplasare în Liga Old-Boys (galerie foto)

Foto în oglindă. După 30 de ani! De la juniori la old-boys. Patru fotbalişti din Mangalia, legaţi de o trainică prietenie (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii