Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au ocupat locuri fruntașe în topuri Realizările muzicale din această vară ale interpreților constănțeni (video)

ro

07 Sep, 2020 00:00 2396 Marime text
  • Vara aceasta interpreții constănțeni și–au relaxat fanii cu piese care în scurt timp au devenit un succes, ocupând locuri fruntașe în topuri.
 
Primul exemplu îl constutuie Alexandra Stan, care s-a născut în Constanţa la data de 10 iunie în anul 1989. Deși nu a urmat o școală sau un liceu de muzică, vocea și piesele ei s-au făcut auzite în toată România și în afară, ajungând în topurile multor radiouri. Alexandra Stan a intrat în industria muzicală prin 2009 cu piesa Show me the way, produsă de MAAN Studio.

Constănțeanca a lansat pe canalul său de YouTube, videoclipul piesei „Tikari”.

„Tikari ” are versuri scrise de catre  Alexandra Stan, Carlos Enrique Perozo (LiToo), Serban Cazan și  este un duo între Alexandra Stan și LiToo. Videoclipul piesei a fost filmat în orașul natal al Alexandrei, Constanța, iar printre metaforele folosite se numara și ipostaza de Mica Sirena a anului 2020, într-un styling electrizant realizat de către Ovidiu Buta.

Alexandra și-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star international, Selena Gomez.
 
Nici Dorian Popa nu se lasă mai prejos. Intepretul a lansat în această vară două piese de un real succes
.
Dorian Popa a lansat piesa de ziua lui, „Sar pe noi”, in colaborare cu Liviu Teodorescu. Constănțeanul Dorian Popa s-a născut la data de 07 august. „Sar pe noi” este a doua piesă pe care o lansează în colaborare Dorian și Liviu, dupa mega-hitul „Fanele”, cu peste 53 de milioane de vizualizări doar la videoclipul oficial.

O petrecere de vară, la piscina, plină de culoare, mișcari de dans, soare, apă, videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Dorian .

Dorian Popa a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band și-a deschis o nouă afacere. În ultimii ani, Popa (32 de ani) și-a investit banii câștigați în showbiz  în casa visurilor lui dar și în diverse business-uri. Alături de mama sa, Luminița, alături de care a concurat și în reality-show-ul "Asia Express" a înregistrat Dorian Popa Free SRL. Constănțeanul, apare drept unul dintre fondatorii societății Avian Beauty Box SRL, alături de alte două persoane, se ocupă și de un site de produse personalizate în plină dezvoltare.
 
Pe 26 august, de ziua internațională a câinelui, solistul constăențean  și-a lansat noul videoclip la piesă „Înoată Cheluțu”, la care a lucrat câteva săptămâni, atât la piesa cât și la videoclip.
 
Dorian Popa a avut surpriza să vadă că piesa a ajuns în mai puțin de 24 de ore virală pe Youtube și se află în trending pe locul 1.
 
Versurile piesei sună cam așa : Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUUU/ Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUU/ Prima ședința de înot a lui Chelutu / „M-a luat de la fripturi, mici bere și torturi/ Zice că m-a salvat, el le numea torturi/ Când mă uit la el, e numai fițe și figuri/ Dar pe cârca mea, își mai plătește din facturi/ Chelutu, chelutu, înoată chelutu/Dacă îl mai aud o dată, îi dau eu Chelutu/ Știe toată lumea că-s mai tare decât HATZu’ / Dacă asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUȚU CUȚU !!/
 
INNA își surprinde fanii cu o nouă piesă care se numește ”Nobody”, cu sound dance, edm, cu multă energie.Piesa a fost compusă de INNA, Laura White, Ki Fitzgerald, Fridolin Walcher și produsă de Fridolin Walcher, același producător al pieselor ”Not My Baby” și ”Sober”.
Lyric video-ul de la ”Nobody” a fost realizat de Alex Chițu/BMABID și susține vibe-ul pozitiv, de vară al piesei.
Anul acesta, INNA a lansat mai multe piese care au fost foarte bine primite de fani și care marchează întoarcerea artistei la EDM, sound-ul care a consacrat-o.: ”Not My Baby” are peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, ”Sober” cu un videoclip filmat în casa artistei și colaborarea cu Sickotoy și TAG pentru ”VKTM”.
 
 
Sursa foto-video: Youtube/ Alexandra Stan, Inna, Dorian Popa

 




 
Citește și:
 
Constănțeanca Alexandra Stan, piesă nouă Unde a fost filmat videoclipul piesei „Tikari” (video)

Cine este celebrul cântăreț constănțean care a lansat o piesă chiar de ziua lui de naștere, sărbătorită astăzi (video)

Noua piesă a constănțeanului Dorian Popa, pe primul loc în Youtube Trending. Cine este vedeta clipului (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii