Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică, critici dure din partea fanilor “Nu poți ști niciodată cum arăți în ochii altor oameni”

ro

30 Oct, 2020 19:25 4206 Marime text
  • Andreea Bănică a avut parte de numeroase controverse după ce a postat o poză pe Instagram.
  • Cântăreața a avut parte de critici dure din partea fanilor.
Fanii postat mult în secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram al constănțencei. Aceștia au lăsat tot felul de mesaje la imaginea postată de Andreea Bănică.

Vedeta a postat un selfie în care îi ies în evidență ochii, însă fanii au făcut referire la cu totul și cu totul altceva în comentariile lor.

“Nu poți ști niciodată cum arăți în ochii altor oameni”, a scris Andreea Bănică la descrierea imaginii.

Iată o parte din comentariile urmăritorilor Andreei Bănică de pe Instagram:

“De ce ai făcut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmări total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!”

“Ești o femeie frumoasā ,dar mărirea buzelor strică farmecul și frumusețea…toate care și-au mărit buzele, și-au stricat fizionomia…femeile deștepte si frumoase, nu se pocesc. ,,,doar pițipoancele…sper să revii la farmecul tău…iartă-mă !!”

“În realitate ți-ai stricat fața. Restul e relativ….”, “Horror…. cum se pot schimonosi oamenii… inutil și dizgrațios.”, “Ochii sunt frumoși dar buzele oribile!”, “Prea mult silicon în buze”

“Năsuc mic….buze mari…..toate aveți aceeași rețetă…..dar ai o familie împlinită și frumoasă!”, “La cine mergi pt buze? Se vede că sunt retușate”, “Arată groaznic. Era mai frumoasă înainte de operații.”

Amintim că, Andreea Bănică a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav. Andreea Bănică și soțul ei s-au confruntat cu momente grele după ce fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu enterocolită.

Constănțeanca a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav. Băiețelul și-a revenit și acum se simte bine.

Sursa foto: Instagram/ iamandreeabanica

Citește și: Andreea Bănică s-a confruntat cu momente grele. Ce s-a întâmplat cu fiul constănțencei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii