Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost Ziua Internațională a Cărții Recomandări de lectură din partea handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud Constanța

ro

27 Apr, 2020 00:00 1873 Marime text

Izolarea forțată de care au parte în această perioadă în urma pandemiei de coronavirus le-a mărit timpul liber și handbaliștilor de la Dobrogea Sud Constanța, care, astfel, pot citi mai mult.

Iar preferințele literare ale unora dintre ei au fost dezvăluite pe pagina de Facebook a clubului. „Tocmai s-a sărbătorit World Book Day (n.r. Ziua Internațională a Cărții, organizată de UNESCO și marcată în fiecare an pe 23 aprilie), așa că am întrebat câțiva delfini ce au mai citit în izolare și le-am cerut câte o recomandare pentru voi.

Vă lăsăm aici cărțile lor favorite:

George Buricea -  «20 de ani în Siberia. Amintiri din viață» (Anița Nandriș-Cudla)
Ionuț Nistor - «Doamna de la miezul nopții» (Cassandra Clare)
Ionuț Iancu - «Născuți pentru a alerga» (Christopher McDougall)
Sabin Ignat - «Lasă vrăjeala» (Paul Melinte)
Gabriel Ilie - «Psihologia sportului. Ghid pentru optimizarea performanțelor» (Stephen J. Bull)“, precizează sursa citată.
În condițiile în care competițiile interne au fost întrerupte din pricina coronavirusului, la Federația Română de Handbal s-a desfășurat ședința Consiliului de Administrație, precizându-se că hotărârile adoptate legate de variantele de încheiere a sezonului competițional 2019-2020 până la sfârșitul lunii iunie sunt în acord cu realitatea zilei, comunicată oficial de autorități. În cazul în care vor fi luate alte hotărâri ale ministerelor implicate în situația pandemiei COVID-19, transmise oficial, FRH va supune aprobării Consiliului de Administrație noi variante. Dorința FRH e de a încheia sezonul competițional 2019-2020 pe teren.
„În sfârșit, și o veste bună. Campionatul se va relua din 31 mai. Se vor juca doar ultimele 3 etape și Final Four-ul Cupei. Din păcate, aceste meciuri vor fi fără spectatori. Abia pe 17 mai vom ști cu siguranță dacă acest scenariu va fi valabil; totul depinde de starea de urgență - dacă va fi sau nu prelungită dincolo de 15 mai.
Ne-am fi dorit să vă avem în tribună la aceste meciuri, dar trebuie să înțelegem cu toții situația și să ne conformăm. E bine măcar că vom juca din nou și vom face tot posibilul ca voi să nu ratați niciun meci.
Rămâne, totuși, o mica speranță pentru Final Four-ul Cupei, care s-ar juca, teoretic, la finalul lunii iunie. Poate, până atunci, se vor mai ridica din restricții și vor avea voie să asiste măcar câteva sute de suporteri. Hai, Constanța!“, a fost mesajul HC Dobrogea Sud Constanța.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

#ConstantaEsteBine Handbalistul Ionuț Iancu, de la HC Dobrogea Sud Constanța, a interpretat la vioară „Ave Maria“ (video)

HC Dobrogea Sud Constanța George Buricea - „Ar trebui ca împreună să punem umărul și să evităm un potențial dezastru“

Handbal. Variantele de încheiere a sezonului HC Dobrogea Sud - „Ne-am fi dorit să vă avem în tribună la aceste meciuri“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii