Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediafax. Ponta Am o părere foarte bună despre Mazăre. Şi în 2012 a fost un val de anchete ca USL să nu fie votat

ro

08 Apr, 2014 11:38 2781 Marime text
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat că are o părere foarte bună despre Radu Mazăre, ca şi majoritatea cetăţenilor Constanţei, şi a susţinut că şi în 2012, după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, "s-a pornit un val de anchete" pentru ca USL să nu fie votat în decembrie.

"Percheziţii vor fi peste tot. Eu am aceeaşi poziţie, şi anume şi în 2012, după referendum, s-a pornit acel val de anchete în ideea că, în decembrie, oamenii nu vor vota cu USL şi au votat. Şi acum vor vota cu noi. Radu Mazăre este un om pe care îl apreciez foarte mult, care a fost votat de atâtea ori de cetăţenii Constanţei şi rezistă ca toţi ceilalţi", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Întrebat dacă astfel acuză DNA de presiuni politice, Ponta a susţinut că aceasta este interpretarea presei şi că el a spus doar că are o părere foarte bună despre Radu Mazăre, ca şi majoritatea cetăţenilor Constanţei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MANUELA 08 Apr, 2014 12:02 Nu cred ca toti constantenii sunt de acord cu "MAZARE SI CLICA LUI" .Asta este parerea lui Ponta.