Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Z. Curtea de Apel decide azi dacă barierele se vor reinstala în Peninsula Constanța!

ro

24 Mar, 2022 00:00 1817 Marime text
Intrarea în Peninsula Constanța, în ziua în care s-au ridicat barierele de acces
  • La Curte, cazul va fi analizat astăzi, de la ora 10.00 de către Completul C1 Recurs al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții.
  • Potrivit informațiilor noastre, completul este format din magistrații Claudiu Răpeanu (vicepreședintele Curții), magistratul Alexandru Ionuț Burtescu (membru al Colegiului de Conducere) și magistratul Francisc Nemeth (membru al Colegiului de Conducere, dar și președintele delegat al Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței).
  • Azi, Curtea va decide dacă se impune reinstalarea barierelor de acces.
 
A sosit „Ziua Z“, pentru Peninsula Constanța, la Curtea de Apel din oraș!
 
Completul format din membri ai conducerii instanței va decide astăzi dacă se impune reinstalarea barierelor de acces în Zona Peninsulară a Constanța, așa cum lasă să se înțeleagă că se solicită prin recursul declarat de Consiliul Local Constanța!
 
Dosarul are indicativul 8549/118/2021 și este vorba despre procesul în care, în primă instanță, Tribunalul Constanța, în completul CA9 prezidat de magistratul Iulia Laura Opariuc Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței, a decis admiterea cererii de suspendare a Regulamentului de acces în Peninsulă.
 
Hotărârea a fost atacată în recurs, de către avocații Consiliului Local Constanța, astfel că, acum, Curtea de Apel Constanța va avea cuvântul final în cauză.
 
La Curte, cazul va fi analizat astăzi, de la ora 10.00 de către Completul C1 Recurs al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții.
 
Potrivit informațiilor noastre, completul este format din magistrații Claudiu Răpeanu (vicepreședintele Curții), magistratul Alexandru Ionuț Burtescu (membru al Colegiului de Conducere) și magistratul Francisc Nemeth (membru al Colegiului de Conducere, dar și președintele delegat al Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței).
 
Amintim, prima hotărâre în cauză, prin care Tribunalul Constanța a decis ridicarea imediată a barierelor de acces în Zona Peninsulară, a fost luată la data de 15 decembrie 2021.
 
Astfel, barierele au fost ridicate la exact o lună de la instalarea lor din 15 noiembrie 2021, odată cu intrarea în vigoare a noului Regulament de acces în Zona Peninsulară a Constanței.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, decizia pe care o va lua Curtea de Apel în acest caz va fi una definitivă și, practic, va decide soarta accesului în Peninsulă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Proces pentru barierele din Peninsula Constanța. Solicitarea avocatului Consiliului Local

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii