Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece milioane de euro, de la Mazăre, pentru Constanța - cere Chițac! Ce se întâmplă cu dosarul

ro

09 Oct, 2021 00:00 2000 Marime text
  • Este vorba despre dosarul cu numărul 2514/118/2021, în care lista pârâților este deschisă de fostul primar Radu Mazăre.
  • La termenul desfășurat joi, 7 octombrie 2021, magistrații au decis să amâne cauza pentru data de 13 ianuarie 2022, pentru ca părțile să ia cunoștință de precizările depuse la dosar, dar și pentru a se mai depune în proces lămuriri și înscrisuri.
 
Magistrații Secției Civile a Tribunalului Constanța, în Completul Fond civil 16, prezidat de magistratul Veronica Tudor, au decis să amâne pentru anul viitor procesul în care actualul primar Vergil Chițac a ridicat, în numele orașului, pretenții de peste zece milioane de euro față de acuzații din Dosarul Retrocedărilor.
 
Este vorba despre dosarul cu numărul 2514/118/2021, în care lista pârâților este deschisă de fostul primar Radu Mazăre.
 
La termenul desfășurat joi, 7 octombrie 2021, magistrații au decis să amâne cauza pentru data de 13 ianuarie 2022, pentru ca părțile să ia cunoștință de precizările depuse la dosar, dar și pentru a se mai depune în proces lămuriri și înscrisuri.
 
Este vorba despre dosarul în care, inițial, Tribunalul Constanța hotărâse să anuleze cererea actualului primar, însă, ulterior, în urma cererii de reexaminare formulate de acesta, judecătorii au decis continuarea procesului.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de pretenții în sumă de 10.395.850 de euro, pe care UAT Municipiul Constanța prin Primar Vergil Chițac le ridică față de protagoniștii Dosarului Retrocedărilor.
 
Pârâți în cauză sunt Radu Ștefan Mazăre, Constantin Racu, Daniela Ramona Dospinescu, Ion Marica, Nicușor Daniel Constantinescu, Bogdan Ghițulescu, Alin Horațiu Dima, Cristian Talpău, Georgică Giurgiucanu, Emil Dragoș Săvulescu, Aurel Jean Andrei, Cristina Budei, Viorel Pană, Mihai Camboianu, Valentin Gheorghe Ionescu și Cristian Borcea.
 
Următoarea înfățișare se va desfășura la Tribunalul Constanța, în data de 13 ianuarie 2022, de la ora 15.30.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Proces important la Tribunalul Constanța! Este vizată casa lui Radu Mazăre! Cine judecă dosarul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii