Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violenţă fără margini! Un copil de 15 ani a mers să jefuiască o pensionară. A dărâmat uşa de la intrare

ro

24 Dec, 2019 00:00 1290 Marime text

Magistraţii Judecătoriei Babadag au luat faţă de un tânăr, de 15 ani, din Tulcea, măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Decizia nu este una definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii au reţinut, printre altele, că în seara zilei de 7.02.2019, în jurul orelor 21.00, crezând că persoana vătămată P.M. a încasat pensia, inculpatul a luat hotărârea să-i sustragă banii.


Astfel, inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în curte, a luat un par şi a lovit de mai multe ori cu putere uşa de acces în locuinţă, aceasta căzând peste persoana vătămată, provocându-i leziuni la nivelul feţei.


În acel moment, inculpatul, care avea faţa acoperită cu un fular, a pătruns în locuinţă, a luat un cuţit dintr-un sertar al unui corp de mobilier aflat în holul casei şi având în cealaltă mână parul, a ameninţat persoana vătămată că o va omorî dacă nu îi dă banii.


Atunci, persoana vătămată a reuşit să-i tragă fularul de pe faţă, recunoscându-l
astfel pe inculpat, fapt care l-a determinat pe individ să părăsească locuinţa fără a lua nimic.


Tot în actul de sesizare a instanţei, procurorii mai menţionează cu inculpatul a furat din mai multe curţi diverse bunuri pe care le-a vândut ulterior.


Citeşte şi:

Doi români condamnaţi la ani grei de închisoare în SUA. Ce fapte au comis

Hoţi deghizaţi în colindători. Care sunt recomandările Poliţiei Române


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii