Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie de 200 de milioane de euro a Municipiului Constanța, reprezentat de Trandafir & Associates

ro

13 Jul, 2020 13:35 1642 Marime text


Societatea de avocați Trandafir & Associates a asistat cu succes Municipiul Constanța în litigiul prin care i se solicită de către Polaris M.Holding plata unor penalități în valoare de aproximativ 200 mil. euro, transmit reprezentanții casei de avocatură. Suma reprezintă cea mai mare pretenție financiară ridicată în față unei instanțe de judecată din România, spun aceștia.

Iată datele puse la dispoziție de Societatea de avocați Trandafir & Associates:

În data de 8 iulie 2020, în dosarul nr. 4088/99/2019, Tribunalul Iași a respins, ca inadmisibilă, cererea Polaris M.Holding, privind obligarea Municipiului Constanța la plata sumei de 200 mil. euro drept penalități de întârziere, ca urmare a refuzului municipalității de a majora tarifele pentru serviciile de salubrizare din Constanța.

„În numele Primăriei Municipiului Constanța, al celor peste 315.000 de locuitori ai săi, precum și în numele meu personal, în calitate de Primar al municipiului pe care îl reprezint, îmi face o deosebită onoare să adresez felicitările și mulțumirile noastre Societății de Avocați Trandafir & Associates pentru modul impecabil în care a reprezentat interesele municipiului și ale cetățenilor săi, în cadrul unuia dintre cele mai mari litigii din ultimii 10 ani din România, raportat la valoarea obiectului său, precum și la impactul social avut”. - Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța

Această victorie câștigată pe principii etice de către Trandafir & Associates îi oferă primăriei municipiului de la malul Mării Negre posibilitatea de a investi în proiecte sustenabile pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai importante orașe ale României, un puternic ambasador al țării noastre în plan internațional. Echipa Trandafir & Associates dedicată proiectului a fost coordonată de avocatul Georgiana-Raluca Trandafir, care a asigurat și reprezentarea în instanță a Municipiului Constanța.

„Colaborarea cu Georgiana-Raluca Trandafir, coordonatorul proiectului, precum și cu echipa sa din cadrul Societății Trandafir & Associates, mi-au oferit deosebita ocazie de a interacționa cu profesioniști cu o experiență complexă și cunoștințe de cel mai ridicat nivel, pe care i-am apreciat pentru soluțiile inovatoare, flexibile, prompte și câștigătoare oferite, dând dovadă de o abordare sofisticată, multidisciplinară. Implicarea lor «cu toate pânzele sus» în acest litigiu a relevat standarde profesionale de înaltă ținută, alese valori umane și principii morale, argumente esențiale care m-au determinat să aleg Societatea de Avocați Trandafir & Associates ca furnizor de servicii de încredere, pe termen lung, pentru a reprezenta interesele Primăriei Municipiului Constanța și ale cetățenilor acestuia”, a adăugat Decebal Făgădău.

Soluția Tribunalului Iași este disponibilă online aici (căutare după numărul de dosar). Aceasta nu este definitivă.

Sursa foto: Societatea Trandafir & Associates
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii