Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti proaste pentru sute de poliţişti din Constanţa! (document)

ro

29 Jan, 2018 00:00 7089 Marime text
Veşti proaste pentru sute de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa! Vineri, Tribunalul Constanţa s-a pronunţat în dosarul în care peste 350 de poliţişti din judeţul Constanţa au acţionat în instanţă Ministerul Administraţiei Internelor şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa. Oamenii legii au solicitat să le fie plătite orele lucrate suplimentar ori planificat în zilele de sâmbătă, duminică şi de sărbătorile legale din perioada iulie - 31 decembrie 2014.
 
Dosarul se află pe rolul Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Constanţa, următorul termen fiind stabilit pentru data de 18 ianuarie 2018. Conform portalului instanţelor de judecată, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual - MAI - Biroul Teritorial al IPJ Constanţa are calitatea de reclamant, în timp ce „Ministerul Administraţiei şi Internelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa“ sunt pârâţi. Asta în timp ce lista poliţiştilor este formată din aproximativ 360 de persoane.
 
Vineri, judecătorii din Tribunalul Constanţa au respins acţiunea promovată de poliţişti ca inadmisibilă. Cu toate acestea, oamenii legii mai au o şansă. Hotărârea Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Luca Petre 29 Jan, 2018 08:57 Politia primeste banii de la noi si nu ne este de nici un folos. Nu-si fac datoria. "Politistii de birou" ? Sectoristul e tot "de birou" ?. Daca apelezi sa-ti rezolve o problema, cand un vecin te deranjeaza cu ceva, sectoristul te ia de prima data la intrebari, dar nu-si face datoria, sa duca treaba la un bun sfarsit.