Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste cruntă pentru procurori! Judecătorii au constatat neregularitatea rechizitoriului lui George Karam

ro

17 Feb, 2017 00:00 2754 Marime text
Veste neplăcută pentru procurorii! Ieri, magistraţii din Bucureşti au constatat neregularitatea rechizitoriului prin intermediul căruia George Karam şi Constantin Pavel au fost deferiţi Justiţiei. Prezentul dosar a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.
 
În cauză, Karam este bănuit de fals în înscrisuri sub semnătură privată, de fals în declaraţii, de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Asta în timp ce Constantin Pavel este suspectat de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Judecătorii au decis că „nu sunt suficient individualizate faptele pentru care s-a dispus trimiterea in judecată a inculpaţilor, respectiv nu sunt menţionate datele şi locurile exacte ale săvârşirii presupuselor fapte şi descrierea detaliată a presupusei activităţi infracţionale pentru a se putea analiza competenţa teritorială a instanţei şi a se defini limitele şi obiectul judecăţii şi nu este clar stabilită corespondenţa dintre situaţia de fapt şi încadrarea juridică a faptelor şi nici participaţia penală a inculpaţilor la pretinsele infracţiuni“.
 
„Dispune comunicarea prezentei încheieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în vederea remedierii neregularităţii constatate în actul de sesizare, procurorul urmând a comunica judecătorului de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei, în termen de cinci zile de la comunicare. Pronunţată în cameră de consiliu“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Într-un alt dosar, George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, precum şi Constantin Pavel, un alt inculpat în prezenta cauză, sunt judecaţi, sub control judiciar, alături de alte persoane, în dosarul restaurantul Beirut, distrus în aprilie 2014 de un incendiu. Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au pierit în această tragedie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii