Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict final în cazul lui Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu. Iniţial au luat cu executare

ro

01 Feb, 2018 12:25 6382 Marime text
Azi, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa s-au pronunţat definitiv în apelul dosarului în care Marius Iulian Ursoi, Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu au fost trimişi în judecată, în decembrie 2015, pentru loviri sau alte violenţe. Parte civilă în acest dosar este Petre Constantin Cazacu. Amintim că în septembrie 2016, Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, a fost găsit mort în casa lui de la Eforie.
 
Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a dispus încetarea procesului penal faţă de Marius Iulian Ursoi, prin decesul acestuia. Ionel Ursoi a fost condamnat la un an de închisoare pentru lovire sau alte violenţe şi tot la un an de detenţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Instanţa a contopit pedepsele stabilite în prezenta cauză şi i-a aplicat lui Ionel Ursoi un an de închisoare cu executare. Eugen Corneanu a fost condamnat tot la un de închisoare pentru lovire sau alte violenţe şi la un an de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Şi în cazul acestuia, instanţa a contopit pedepsele stabilite, iar, în final, Eugen Corneanu a luat un an de închisoare cu executare.
 
„Admite în parte acţiunea civilă formulată de persoana vătămată Cazacu Petre Constantin şi obligă în solidar pe inculpaţii Ursoi Ionel şi Corneanu Eugen la plata către aceasta a sumei de 15.000 de lei, cu titlu de daune morale“, se mai arată în decizia Judecătoriei Constanţa.
 
Hotărârea instanţei nu a fost definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Azi, magistraţii au dispus încetarea procesului penal faţă de inculpaţi, ca efect al interventiei prescriptiei speciale. Decizia este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii