Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre licitaţiile STS, contestată de Telekom România! Compania şi-a retras ulterior acţiunea

ro

01 Aug, 2019 00:00 1919 Marime text
Compania Telekom România Mobile Communications SA a contestat una dintre licitaţiile Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS)!
 
Conform datelor oficiale puse la dispoziţie de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, prin contestaţia FN (fără număr de înregistrare la emitent), Telekom România Mobile Communications SA a formulat o contestaţie împotriva rezultatului procedurii şi a raportului procedurii nr. 795687/1.07.2019 şi a actelor emise de autoritatea contractantă Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, în procedura licitaţie deschisă, organizată pentru atribuirea unui contract de achiziţie publică ce are ca obiect „Furnizare echipamente şi aplicaţii informatice pentru modernizarea infrastructurii hardware şi software a Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă”.
 
În concret, compania Telekom România Mobile Communications SA a solicitat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor anularea actelor atacate şi a celor subsecvente acestora, precum şi obligarea autorităţii contractante (STS) la reevaluarea ofertelor depuse în procedură.
 
Ulterior, Telekom România a renunţat la contestaţia formulată în contradictoriu cu autoritatea contractantă Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii