Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr riscă să intre la închisoare pentru că a organizat jocuri de noroc în Mamaia

ro

20 Dec, 2018 00:00 1613 Marime text

Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgovişte, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Constanţa la pedeapsa de un an şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc, în scopul obţinerii unor venituri (două acte materiale). 
 
În rechizitoriul cauzei, procurorii arată că inculpatul a fost depistat pe raza staţiunii Mamaia, la începutul lunii iunie, pe pasarela pietonală din dreptul Satului de Vacanţă în timp ce organiza jocuri de noroc de tip „alba neagra“.
 
În faţa magistraţilor, inculpatul şi-a recunoscut fapta, beneficiind astfel de reducerea pedepsei. Chiar şi aşa, Judecătoria Constanţa a constatat că fapta dedusă judecăţii a fost săvârşită în termenul de încercare al suspendării executării pedepsei sub supravegherea pedepsei de un an şi şase luni de închisoare aplicată printr-o sentinţă penală a Curţii de Apel Bucureşti, tot pentru organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri.
 
Pe cale de consecinţă, Judecătoria Constanţa a revocat măsura suspendării sub supraveghere a pedepsei de un an şi şase luni de închisoare, pe care o adaugă la pedeapsa de un an şi două luni de închisoare, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa de doi ani şi opt luni de închisoare cu executare.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii