Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a fost înjunghiat mişeleşte Parcarea clubului Bamboo din Mamaia, plină de sânge. S-au dat pedepse cu executare (document)

ro

24 Dec, 2019 00:00 3169 Marime text

Doi tineri cercetaţi în cazul bărbatului înjunghiat în parcarea clubului Bamboo din staţiunea Mamaia (30 aprilie 2017) au fost condamnaţi de Tribunalul Constanţa la închisoare cu executare. Unul dintre ei a primit cinci ani de închisoare cu executare pentru de tentativă la infracţiunea de omor. Asta în timp ce celălalt inculpat a luat doi ani cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.
 

Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că inculpatul I.F., în dimineaţa zilei de 30 aprilie 2017, în jurul orelor 06.00, în parcarea clubului Bamboo din staţiunea Mamaia, pe fondul unui conflict, a înjunghiat-o pe persoana vătămată M.E. cu un cuţit în zona toracică posterioară. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viaţa prin hemotorax masiv, ce au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale.


În privinţa celuilalt inculpat, procurorii au reţinut în rechizitoriu că la data de 4 mai 2017, cu ocazia audierii în calitate de martor, de către procurori a făcut afirmaţii mincinoase în legătură cu faptele sau împrejurările esenţiale cu privire la care a fost întrebat şi anume a declarat în mod mincinos şi în contradicţie cu celelalte mijloace de probă administrate în dosar.


Citeşte şi:

Cum arată clubul Bamboo din Mamaia la două zile de când a fost pus la pământ de un incendiu (galerie foto)

Staţiunea Mamaia. Accident în sensul giratoriu de la Bamboo. Implicate două maşini scumpe. A fost solicitată ambulanţa (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii