Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur magistrat din Constanţa înscris la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte

ro

19 Jan, 2019 00:00 1251 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor de participare la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Bucureşti, în perioada 21 decembrie 2018 - 2 mai 2019.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea a 18 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv: 8 posturi la Secţia I Civilă, trei posturi la Secţia a II-a Civilă, două posturi la Secţia Penală şi cinci posturi la Secţia de Contencios administrativ şi fiscal.
 
Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidaţi sau care privesc activitatea acestora şi un interviu susţinut în faţa Secţiei pentru judecători. Pot participa la concurs judecătorii care îndeplinesc următoarele condiţii: au îndeplinit efectiv cel puţin trei ani funcţia de judecător la curtea de apel, au obţinut calificativul „foarte bine“ la ultimele trei evaluări, nu au fost sancţionaţi disciplinar în ultimii trei ani, au o vechime efectivă în funcţia de judecător de cel puţin 18 ani.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, de la Constanţa, singurul magistrat înscris la concurs este Mihaela Virginia Ganea, judecător în Secţia I Civilă din Curtea de Apel Constanţa (care a fost declarată admisă).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii