Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofiţer de poliţie din Techirghiol, amenințat cu moartea. Presupusul autor cere să fie eliberat

ro

25 Aug, 2021 00:00 1703 Marime text
 
  • Cel în cauză, arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, ar fi adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța vor decide azi, 25 august 2021, libertatea unui bărbat din Techirghiol acuzat că ar fi amenințat un ofiţer de poliţie.
 
Decizia va fi definitivă.
 
Cel în cauză a fost arestat preventiv zilele trecute de Judecătoria Constanța, la cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Date din anchetă
 
„La data de 17.08.2021, în jurul orelor 22.30, inculpatul D.A.R., arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale.
 
Menţionăm că pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D.A.R. Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Doi polițiști, agresați fizic în stația CF Constanța. Inculpatul, în arest preventiv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii