Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou dosar! DNA Constanţa l-a trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean

ro

17 May, 2018 14:11 2475 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus azi trimiterea în judecată a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa. Până în prezent nu a fost stabilit primul termen.

Anchetatori arată că, în cauză, ar fi fost plătite servicii de publicitate pentru CJC, în valoare de aproximativ 400.000 de lei, fără procedură specifică. 

Zilele trecute,  Antoneta Ardeleanu, judecător al Tribunalului Constanţa, a soluţionat recent, în primă instanţă, dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, a fost deferit Justiţiei alături de fundaţiile Thalia şi Fantasio, dar şi de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al şefului CJC şi producător general al TVR. În cauză,  fostul preşedinte al CJC aluat opt ani de închisoare, cu executare, decizia nefiind una definitivă.

În prezent, Nicuşor Daniel Constantinescu se află în detenţie, el fiind condamnat în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. Într-o altă cauză, fostul şef al CJC a fost condamnat, în primă instanţă, la 15 ani de închisoare. Această decizie nu este definitivă, dosarul aflându-se pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.

De menţionat că într-un alt dosar, fostul şef al CJC a fost achitat definitiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii