Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost subprefect de Constanţa şi oficial în guvernele Dăncilă şi Orban contestă în instanţă o amendă de la Poliţia Locală

ro

28 Feb, 2020 00:00 4219 Marime text

Levent Mustafa Accoium a fost unul dintre subprefecţii judeţului Constanţa. Accoium a fost numit subprefect fiind reprezentantul Uniunii Democrate a Turcilor. Până la momentul numirii cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, în funcţia publică de subprefect, Levent Accoium a fost inspector în cadrul Direcţiei Organizare Informatizare din Primăria Constanţa şi angajat al SPIT Constanţa. Din 15 octombrie 2018, acesta ocupă funcţia de secretar general adjunct la fostul Minister pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, actualul Minister al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, condus de Virgil-Daniel Popescu.


Recent, Accoium a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa dosarul 4618/212/2020, având ca obiect plângere contravenţională DPLC 199137 împotriva Direcţiei Poliţie Locală Constanţa - Serviciul Rutier. Potrivit informaţiilor noastre, oficialul din guvernele Dăncilă şi din cabinetul condus de Ludovic Orban a fost amendat de poliţiştii locali pentru o parcare neregulamentară.

 

Citeşte şi:

Ce a stabilit Viorica Dăncilă să facă fostul subprefect al judeţului Constanţa, Levent Accoium

Monitorul Oficial. Levent Mustafa Accoium, eliberat din funcţia de subprefect al judeţului Constanţa


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii