Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost procuror al DNA Constanța cere pensionarea

ro

25 May, 2020 00:00 1765 Marime text
  • Magistratul Resmeliță a depus cererea de pensionare


Cererea a fost înaintată Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, urmând să fie analizată în ședința de mâine, de la ora 10.00.
Astfel, pe ordinea de zi a ședinței se află o „notă privind cererea formulată de Anca Beatrice Resmeliță, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, delegată la Parchetul pe lângă Judecătoria Constanța, de eliberare din funcție, prin pensionare“.


Magistratul, încadrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, a beneficiat de o prelungire a delegării la Parchetul Judecătoriei Constanța în luna februarie.


De-a lungul timpului, procurorul Anca Beatrice Resmeliţă şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, dar şi la Serviciul Teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În cele din urmă, Consiliul Superior al Magistraturii a decis mutarea procurorului în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.
După cum arătam în ediţiile anterioare, Anca Beatrice Resmeliță a fost sancţionată de Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM, aproape de finele anului trecut.


Mai exact, CSM a admis acţiunea disciplinară formulată împotriva sa de către Inspecţia Judiciară. Procurorului i se imputase abaterea disciplinară prevăzută la articolul 99 litera k) teza I din Legea nr. 303/2004 privind Statutul magistraţilor, respectiv „atitudine nedemnă în timpul exercitării atribuţiilor faţă de colegi“.


Citește și:

Procurorul Anca Resmeliţă rămâne pe poziţii la Parchetul Judecătoriei Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii