Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean a fost condamnat după ce a intrat cu maşina într-un tren de călători

ro

14 Feb, 2020 00:00 1698 Marime text

Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea în primă instanţă a unui bărbat de 45 de ani, din Constanţa, pentru distrugere şi semnalizare falsă. Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, fiind acuzat că, în luna martie 2015, fiind la volanul unui automobil, nu ar fi respectat semnalele luminoase şi acustice, la o trecere la nivel cu calea ferată a magistralei 800, Bucureşti Nord - Constanţa, şi a pătruns în gabaritul căii ferate.


În consecinţă, automobilul a fost acroşat de locomotiva EA 819, ce tracta trenul de călători R 8034, care circula pe relaţia de cale ferată Constanţa - Feteşti, distrugând mai multe piese ale acesteia.


Pentru fapta sa, constănţeanul a fost condamnat la pedeapsa de un an şi patru luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă. Instanţa a contopit pedeapsa aplicată în acest dosar cu o altă condamnare aplicată inculpatului într-un alt proces şi a decis, în final, ca bărbatul să execute trei ani şi nouă luni de închisoare cu executare.


Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Citeşte şi

Şef de tren, condamnat pentru mită. Cât şi de la cine a primit şpagă

Trenul de călători Bucureşti Nord - Constanţa, implicat într-un accident feroviar mortal. Ce s-a întâmplat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii