Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bunic acuzat că a vrut să-şi violeze nepoata, nemulţumit de pedeapsă

ro

01 Feb, 2019 00:00 1251 Marime text
Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din judeţul Constanţa, condamnat în primă instanţă la şase ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie, este nemulţumit de pedeapsă.
 
Drept urmare, inculpatul a formulat o contestaţie, acţiunea promovată de acesta fiind trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În actul de sesizare a instanţei, magistraţii au consemnat, printre altele, că, aproape de finele anului trecut, în timp ce nepoata sa, în vârstă de 14 ani, de a cărei îngrijire se ocupa, se afla singură în camera ei, s-a aşezat în pat, lângă ea, şi a mângâiat-o în zonele intime. Cu altă ocazie, însă în acelaşi context, inculpatul a încercat să îi bage mâna în pantaloni fetei, însă aceasta l-a respins şi a început să filmeze toată scena cu telefonul mobil. Ulterior, imaginile au ajuns şi în atenţia magistraţilor, care au demarat cercetările specifice, reuşind să documenteze activitatea infracţională a inculpatului.
 
Fiind audiat, inculpatul a respins acuzaţiile aduse, precizând iniţial că totul este o răzbunare pusă la cale de fată, după ce i-ar fi făcut o serie de reproşuri cu privire la alegerea hainelor.
 
Inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor. În 2017, bărbatul a fost trimis în judecată şi condamnat pentru incest, victima fiind fiica sa, mama copilei pe care a agresat-o sexual. În acest caz, de incest, inculpatul a fost condamnat de către magistraţii Judecătoriei Constanţa la pedeapsa de un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Decizia Judecătoriei Constanţa a rămas definitivă prin neapelare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii