Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat s-a „plimbat“ cu un cuțit în buzunar în sediile IPJ Constanța și Serviciul Rutier. A luat cu executare

ro

19 Jan, 2021 15:30 1716 Marime text
  • Oamenii legii au constatat că bărbatul a purtat un cuțit de tip „fluture“, cu lama de 10 cm, în sediile IPJ Constanța- Biroul Supravegheri Judiciare și Serviciul Rutier Constanța.
 
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin rechizitoriul 219/P/2020, sub aspectul comiterii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, un bărbat din Constanța, în vârstă de aproximativ 35 de ani, cunoscut al polițiștilor, a fost condamnat la închisoare cu executare.
 
Inculpatul a luat un an şi șase luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Totodată, instanța a constatat că infracţiunea dedusă judecăţii este concurentă cu infracţiunea pentru a cărei săvârşire a fost condamnat la pedeapsa de doi ani închisoare într-un alt dosar, cu pedeapsa de un an şi șase luni de închisoare.
 
În final, Judecătoria Constanța a stabilit ca inculpatul să execute pedeapsa de doi ani şi șase luni închisoare cu executare.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Pe scurt, în actul de sesizare (rechizitoriu 219/P/2020) s-a reținut în fapt că inculpatul, la data de 23.01.2020, în jurul orelor 15.00, cu ocazia punerii în executare a unui mandat de aducere emis de Serviciul Rutier Constanța, a fost adus de organele de poliție de la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ la sediul Serviciului Rutier Constanța.
 
Cu ocazia efectuării controlului corporal efectuat asupra inculpatului, oamenii legii au constatat că bărbatul a purtat în buzunarul drept din față al pantalonilor un cuțit de tip „fluture“, cu lama de 10 cm, în sediile IPJ Constanța- Biroul Supravegheri Judiciare și Serviciul Rutier Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii