Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța analizează o cerere de anulare a hotărârii prin care s-a aprobat documentația pentru reactualizarea PUG al Mangaliei

ro

22 Apr, 2021 00:00 1877 Marime text
  • Dosarul a fost înregistrat la data de 20 aprilie 2021 pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului, unde a primit numărul de înregistrare 3010/118/2021.
  • Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Mangalia nr. 160 din 25 iulie 2019 face referire la „aprobarea documentației «Reactualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Mangalia, județul Constanța»“.
  • Până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată, dosarul aflându-se în etapa procedurii prealabile stabilirii primului termen de judecată.
Magistrații Tribunalului Constanța au fost chemați să soluționeze o cerere de anulare a hotărârii Consiliului Local Mangalia prin care s-a aprobat documentația pentru reactualizarea Planului Urbanistic General al municipiului.
 
Dosarul a fost înregistrat la data de 20 aprilie 2021 pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului, unde a primit numărul de înregistrare 3010/118/2021.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „anulare act administrativ HCL nr. 160/25.07.2019“, iar reclamant este Vasile Cătălin, reprezentat de SPRL Mocanu și Asociații, în timp ce pârâți sunt UAT Municipiul Mangalia prin Primar, Consiliul Local al Municipiului Mangalia și, respectiv, Primarul Municipiului Mangalia.
 
Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Mangalia nr. 160 din 25 iulie 2019 face referire la „aprobarea documentației «Reactualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Mangalia, județul Constanța»“.
 
Hotărârea a fost adoptată cu 15 voturi „pentru“, o abținere și 0 voturi „împotrivă“, din 16 consilieri prezenți.
 
Potrivit datelor oficiale, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată, dosarul aflându-se în etapa procedurii prealabile stabilirii primului termen de judecată.
 
Indiferent care va fi hotărârea Tribunalului Constanța, aceasta va putea fi atacată la instanța superioară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Taxa specială pentru turismul din Mangalia, anulată în parte. Decizia este definitivă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii