Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri din Constanţa, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, cer să fie eliberaţi

ro

08 Aug, 2018 00:00 1807 Marime text
Trei tineri din Constanţa cercetaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru trafic de droguri de mare risc, cer să fie eliberaţi.
 
Cei trei au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa, iar în prezent inculpaţii au contestat mandatele emise pe numele lor. Contestaţiile vor fi soluţionare de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. 
 
Conform DIICOT, în noaptea de trei spre patru august, inculpaţii au fost depistaţi de o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, în timp ce intenţionau să pună în vânzare, pe raza staţiunii 2 Mai - Vama Veche, cantitatea de 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă şi două grame de canabis.
 
Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Acţiunea a fost efectuată  cu sprijinul Poliţiei Municipiului Mangalia şi al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanţa.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii