Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei polițiști din Biroul Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, suspectați că primeau șpăgi de la șoferi. Ce se va întâmpla pe 10 aprilie

ro

07 Apr, 2018 13:37 2861 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Ialomița vor analiza pe data de 10 aprilie măsura preventivă dispusă în dosarul în care trei polițiști din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa sunt suspectați că primeau șpagă de la șoferi.
 
Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel București.  
 
Conform procurorilor, „în calitate de agenţi de poliţie în cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în perioada iulie-august 2017, au pretins şi au primit bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea lor contravenţională. Au existat cazuri în care agenţii de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, procesul-verbal de contravenţie şi cazuri în care agenţii de poliţie au constatat abateri dar nu au aplicat sancţiuni“.
 
În prezenta cauză mai este cercetat şi inculpatul C.M., pentru presupusa săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită, a unei infracţiuni de complicitate la luare de mită şi a unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de acesta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.
 
În prezent, cei trei se află în arest la domiciliu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii