Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră! Închisoare cu suspendare pentru un bărbat care a ucis o femeie şi a fugit de la faţa locului

ro

14 Sep, 2018 00:00 1320 Marime text
Un bărbat de aproximativ 40 de ani, bănuit de producerea unui accident rutier mortal, dar şi de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, a fost condamnat în primă instanţă!
 
Judecătoria Medgidia a dispus condamnarea inculpatului la un an şi patru luni pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi la doi ani şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
 
Instanţa i-a interzis bărbatului dreptul de a conduce vehicule cu propulsie mecanică pe o perioadă de trei ani, cu titlu de pedeapsă complementară.
 
Instanţa a contopit pedepsele stabilite în prezenta cauză şi a decis aplicarea pedepsei principale de doi ani, 11 luni şi zece zile, cu suspendare sub supraveghere. Cel în cauză a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei oraşului Hârşova - Serviciul Public Confort Urban sau în cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare şi Formare Profesională Hârşova, pe o perioadă de 120 de zile, şi să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei. Cel în cauză a stat în detenţie în perioada 10 februarie - 10 noiembrie 2017.
 
Conform organelor de anchetă, la data de 8 februarie 2017, la ora 8.45, inculpatul ar fi condus un autoturism pe strada Murelor din localitatea Topalu, iar în dreptul unui imobil ar fi efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure, moment în care ar fi lovit o femeie, în vârstă de 66 de ani. După producerea accidentului, cel în cauză ar fi părăsit locul faptei fără a anunţa organele de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii