Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Poarta Albă! Un motociclist a murit pe loc. O tânără a fost condamnată

ro

23 Nov, 2019 00:00 2292 Marime text
Judecătoria Medgidia a decis condamnarea unui tinere, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Medgidia, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă.
 
În rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia se arată că la începutul lunii august 2015, în jurul orei 19.30, inculpata a condus un autoturism marca Mercedes, pe raza localității Poarta Albă. La un moment dat, când a ajuns la intersecția cu DN 22C, tânăra nu ar fi acordat prioritate de trecere la intrarea pe un drum național de pe unul local și a tamponat o motocicletă.
 
Procurorii spun că motocicleta era neînmatriculată și avea aplicate numere de înmatriculare în fals. Mai mult cel care o conducea nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma producerii impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de circulație unde s-a tamponat cu autoturismul marca BMW.
 
Urmări imediate!
 
La fața locului a rezultat decesul la fața locului a motociclistului, precum și vătămarea corporală a șoferului din BMW.  
 
Citește și:
 
Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un motociclist a fost rănit (galerie foto+video)

Accident rutier cu un motociclist, la ieșire din Viișoara, dinspre Cobadin. Victima este în comă

Constanța
Motociclist, lovit de un autoturism, pe bulevardul A. Lăpușneanu (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii