Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Mamaia! Familii distruse după un teribil accident. Judecătorii au luat o primă decizie (video)

ro

23 Feb, 2019 00:00 2756 Marime text
Judecătoria Constanţa s-a pronunţat în dosarul privind accidentul rutier mortal din data de 20 august 2017, din staţiunea Mamaia. Inculpatul, un tânăr de 26 de ani, din Cernavodă, suspectat că a accidentat mortal o femeie care traversa pe o trecere de pietoni, a fost condamnat, în primă instanţă, de Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, la patru ani şi opt luni de închisoare. Mai departe, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, inculpatul a luat trei ani şi patru luni de închisoare.
 
Instanţa a contopit pedepsele şi a decis ca inculpatul să execute cinci ani, nouă luni şi zece zile de închisoare cu executare.
 
Instanţa a înlocuit măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat cu măsura controlului judiciar ce urmează a fi verificată până la data de 15 aprilie. De menţionat că Judecătoria Constanţa a dispus acordarea a 210.000 de lei cu titlu de daune morale şi daune materiale.
 
Hotărârea nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Consta
 
Tragedia a avut loc pe data de 20 august 2017, în jurul orei 07.00. Ulterior impactului cu femeia, maşina a intrat într-un copac, apoi în peretele unui service şi al unei spălătorii auto. La locul evenimentului au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Victima era cameristă la un hotel din Mamaia, avea în jur de 50 de ani şi era din Năvodari.
 


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii