Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Te omor pentru că mi-ai luat permisul de conducere!“ Închisoare cu executare pentru amenințarea unui polițist

ro

22 Oct, 2019 00:00 1668 Marime text

Curtea de Apel Constanța a decis ieri condamnarea a unui bărbat din Ovidiu la un an și trei luni de închisoare cu executare, pentru ultraj, amenințare și lovire sau alte violenţe. Decizia este definitivă.


În rechizitoriul întocmit de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, se arată că inculpatul este suspectat că, la începutul anului 2018, într-un bar din localitatea Ovidiu, județul Constanța, ar fi înjurat și amenințat cu moartea un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Mai mult decât atât, inculpatul este acuzat că, în același context, a tras de păr și amenințat cu moartea o femeie care se afla în respectivul local.


Ieri, Curtea de Apel Constanța a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de un an închisoare, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, la pedeapsa de cinci luni, pentru comiterea infracţiunii de ameninţare și la alte cinci luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Inculpatului i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea de un an de închisoare, sporită cu trei luni şi zece zile, în final individul urmând să execute pedeapsa de un an, trei luni şi zece zile de închisoare. Pedeapsa se execută în regim privativ de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii