Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul care și-a expus organele genitale pe holul Spitalului din Hârșova merge la închisoare. Ce pedeapsă a primit

ro

18 Oct, 2021 00:00 2349 Marime text

 
  • Cel în cauză este suspectat că, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
  • Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
 
Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, a fost condamnat  la un an şi trei luni de închisoare cu executare pentru ultraj și ultraj contra bunelor moravuri.
 
Decizia este definitivă și a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
S-a reținut în sarcina inculpatului că în seara zilei de 24.08.2020, în jurul orei 19,30, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
În fața magistraților, apărătorul inculpatului, având cuvântul, a solicitat magistraților, potrivit rolii.ro, să să aibă în vedere că la dosarul cauzei au fost depuse în circumstanțiere înscrisuri din care reiese situația personală a inculpatului, legat de afecțiunea de care suferă, afecțiune pe care, de fapt, s-au generat consecințele faptelor sale, respectiv faptul că inculpatul, pe fondul durerilor, a suferințelor pe care acesta le avea în seara respectivă, a consumului de alcool pe care l-a recunoscut, combinat cu consumul de medicamente cu privire la care nu avea certitudinea că sunt cele potrivite pentru durerile pe care le avea, medicamente pe care le-a luat de la mama sa și care i-au provocat și o stare de tulburare, o stare pe care, în care momentul în care a fost perfect conștient și lucid, nu și-o poate explica, în sensul că ceea ce a făcut consideră că a fost nu numai neadecvat și rușinos, dar și nepotrivit.
 
În acest context, inculpatul a adoptat și această atitudine de regret față de ceea ce a săvârșit.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Flagrant!
Final de anchetă în cazul bărbatului și-ar fi expus părțile intime pe scările către Plaja Modern

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii