Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr împușcat în zona capului, pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Autorul cere să fie eliberat

ro

05 Dec, 2020 00:00 2137 Marime text
  • Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

Individul acuzat că ar fi tras cu un pistol cu bile, pe data de 5 septembrie 2020, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, rănit în zona capului un tânăr, de 25 de ani, a fost trimis în judecată.

Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul, acesta fiind acuzat în mod oficial de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și încăierare.

Nemulțumit de decizia magistraților, inculpatul a formulat o contestație prin intermediul căreia solicită să fie eliberat din spatele gratiilor.

Cererea invidiului va fi analizată săptămâna viitoare de Tribunalul Constanța.

Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă judecătoria Constanța.

Amintim că la data de 5 septembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului.

Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.


Citește și

Polițiștii din IPJ Constanța au primit peste 800 de pistoale Beretta, veste antiglonț și bastoane cu electroșocuri

Constanța
Bărbatul care a folosit pistolul cu bile de cauciuc, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în arest la domiciliu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii