Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Blejnar rămâne în arest

ro

11 Mar, 2017 00:00 1533 Marime text
Sorin Blejnar, fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, rămâne în arest. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel București.
 
Blejnar a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, sub acuzația de trafic de influență.
 
Într-un alt dosar, Sorin Blejnar a fost condamnat la cinci ani de închisoare, de judecătoarea Corina Ciobanu, din Curtea de Apel București. Alături de Blejnar, Florin Dan Secăreanu, fost șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța, și Viorel Comăniță, fost șef al Autorității Naționale a Vămilor, au fost condamnați la câte cinci ani de detenție. În prezent, cauza se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție a României. În dosar, DNA arată că bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu suma de 242.642.205,44 de lei (aproximativ 56 de milioane de euro).
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Sorin Blejnar, Viorel Comăniță, Florin Dan Secăreanu și alții. Prejudiciu, 56 de milioane de euro (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii