Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Siluan Proiect SRL, fondată de preotul tulcean Adrian Iscru, dată în judecată de Primăria Siliştea

ro

21 Jan, 2021 00:00 1626 Marime text
  • În februarie 2019, jurnaliştii de la Recorder.ro au arătat că preotul Mădălin Adrian Iscru a obţinut peste o sută de contracte finanţate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) fără licitaţie.
  • Potrivit portalului instanțelor de judecată, societatea comercială Siluan Proiect SRL a fost chemată în judecată de câteva unități administrativ-teritoriale (UAT) din Constanța și Tulcea pentru care a prestat diverse lucrări.




Un nou proces pentru societatea comercială Siluan Proiect SRL, fondată de preotul tulcean Mădălin Adrian Iscru, fost consilier personal la Cabinetul Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP)!

Unitatea Administrativ Teritorială a comunei Siliştea prin Primar și Primarul comunei Siliştea au chemat în instanță Siluan Proiect SRL, cu sediul social în Tulcea.

Dosarul (214/118/2021*) se află pe rolul Secției a II-a civilă din Tribunalul Constanța. În cauză, SC Siluan Proiect SRL are calitatea de pârât.

Reprezentanții Primăriei Siliştea spun că miza acestui proces este de 526.487 de lei, fiind vorba despre contractul proiectare și execuție lucrări privind realizarea obiectivului de investiții „Extindere rețea publică de alimentare cu apă în cartierul fermei IAS, Sat Țepeș Vodă, comuna Siliștea, județul Constanța“.

„Valoarea de recuperat pe care noi am solicitat-o este 526.487 de lei, reprezentând valoarea lucrărilor și penalitățile de întârziere: pentru predarea proiectului mai târziu decât ar fi trebuit, neînceperea lucrărilor și neefectuarea lor“, au mai completat reprezentanții Primăriei Siliştea.

Siluan Proiect SRL, fondată de Mădălin Adrian Iscru, este condusă acum de Lenuţa Iscru, din Brăila, mama preotului, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 97.5% și de Dumitru Marinescu, tot din Brăila, acesta având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.5%.
 

Siluan Proiect, în insolvență!

Societatea comercială Siluan Proiect SRL a intrat în insolvență, dosarul (994/88/2020) aflându-se în atenția judecătorului sindic Carmen Daniela Andrei din cadrul Tribunalului Tulcea. Noul termen privind insolvența firmei a fost stabilit pentru data de 05 martie 2021, pentru pentru a se pune în vedere administratorului judiciar obligatia de a depune Raportul cauzelor ce au determinat insolvenţa debitoarei cu concluzii privind incidenţa art 169 din Lege anr 85/2014, precum și pentru a curge termenul de 30 de zile în care poate fi propus un plan de reorganizare.

Așa cum arătam și în ediile anterioare, potrivit portalului instanțelor de judecată, societatea comercială Siluan Proiect SRL a fost chemată în judecată de câteva unități administrativ-teritoriale (UAT) din Constanța și Tulcea pentru care a prestat diverse lucrări.

În februarie 2019, jurnaliştii de la Recorder.ro au arătat că preotul Mădălin Adrian Iscru a obţinut peste o sută de contracte finanţate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) fără licitaţie.


Citește și

Noi decizii în dosarele firmelor Siluan Proiect și Hercinic SRL, din Tulcea, aflate în insolvență

Dosar la DNA!
Siluan Proiect și Hercinic SRL, firme apropiate preotului Mădălin Iscru, din Tulcea, au intrat în insolvență


SRL specializat în creșterea ovinelor și caprinelor
Firma care a furnizat către ISU Dobrogea materiale pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus a intrat în insolvență



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii