Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi omorât fetiţa vitregă Niculae Constantin vrea să fie pus în libertate

ro

17 Sep, 2016 00:00 1367 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au obţinut de la magistraţii Tribunalului Constanţa arestarea lui Niculae Constantin pe 30 de zile, pentru omor calificat. Decizia nu a fost definitivă, iar bărbatul a contestat hotărârea. Astfel, Curtea de Apel Constanţa va lua o decizie definitivă în acest sens. Până la închiderea ediţiei nu a fost stabilit niciun termen.
 
Amintim că în data de 9 septembrie Niculae Constantin, de 47 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi dat un pumn fetiţei de cinci ani, iar la spital spunând că a căzut pe scări. Micuţa din Cogealac a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU pe data de 9 septembrie, iar pe data de 10 a încetat din viaţă. Cei care şi-au dat seama că micuţa ar fi fost omorâtă sunt medicii legişti, care au descoperit că victima avea craniul spart şi au anunţat imediat Poliţia, iar criminaliştii au început investigaţiile.
 
Niculae Constantin a scăpat din puşcărie în anul 2004, unde a stat 14 ani tot pentru omor comis în 1990, la el în comună. A fost eliberat condiţionat şi ar mai fi avut 1.400 de zile de executat. Altfel spus, a avut 17 ani de închisoare şi a executat doar 14 ani.
 
Pe lângă fetiţa vitregă de cinci ani pe care ar fi omorât-o, mai are un copil de un an şi jumătate, iar soţia este însărcinată cu al treilea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii