Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a uitat vesta în casa victimei Un băiat de 15 ani, din Constanța, condamnat pentru tâlhărie calificată

ro

29 Oct, 2018 00:00 1642 Marime text
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, un băiat, de numai 15 ani, a fost condamnat. Față de inculpatul minor s-a luat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe durata de un an și patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanța. În actul de sesizare a instanței, procurorii arată că, la începutul lunii mai, inculpatul a pătruns, în timpul nopții, într-o casă situată pe raza municipiului Constanța. În imobil se afla proprietara imobilului, care l-a surprins pe inculpat. Cel din urmă, prin acte de violență asupra femeii, după cum se menționează în rechizitoriu, i-a cerut bani persoanei vătămate, ulterior sustrăgând un inel și un telefon mobil.
 
La scurt timp, femeia a găsit în casă o haină care nu îi aparținea, obiect vestimentar pe care l-a predat organelor de anchetă. Ulterior, prin metode specifice, inculpatul a fost identificat și a recunoscut săvârșirea faptei.
 
La începutul lunii, Judecătoria Constanța a luat față de inculpatul minor măsura educativă a internării într-un centru educativ pe durata de un an și patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru începutul lunii decembrie. Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii