Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sergiu Bahaian, condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa, din nou în faţa judecătorilor

ro

13 Sep, 2016 00:00 2727 Marime text
Condamnat la peste 20 de ani de detenţie pentru că ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni din Constanţa, Sergiu Bahaian a fost adus în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanţa.
 
În cauză, la termenul de ieri ar fi trebuit să fie audiate mai multe persoane, însă nu toate şi-au făcut apariţia la instanţă. Din acest motiv, judecătorii au amânat cauza pentru data de 20 octombrie, nu înainte de a emite două mandate de aducere pe numele unui martor şi al unei părţi civile.
 
În primă instanţă, Sergiu Bahaian a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la 16 ani de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat şi înşelăciune, cu consecinţe deosebit de grave.
 
Conform unor surse, cei mai sus precizaţi, în perioada 2005-2007, ar fi cumpărat diverse bunuri (maşini, bărci, scule electrice) cu file de cec fără acoperire. În cauză, cei luaţi în colimator ar fi creat un prejudiciu de circa 2 milioane de lei.
 
Revenind la dosarul crimelor de la Constanţa, procurorii DIICOT au reţinut şi faptul că, „instigaţi fiind de către inculpatul Bahaian Sergiu, inculpaţii Şlepac Valentin şi Mîrşu Nicolae l-au ucis pe numitul Cernat Lucian, victima fiind obligată să ingereze alcool, ajungând în imposibilitatea de a se apăra, condiţii în care a fost aruncată în Dunăre, de pe podul rutier ce traversează braţul Dunărea Veche“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii